Uus rakendus ühendab tahvelarvutid ja nutitelefonid printerite ja multifunktsionaalsete seadmetega – “TA/UTAX Mobile Print” tõstab tootlikkust mobiilses töökeskkonnas



 

 

UTAX Mobile-Print App´ga saad Sa printida pilte ja dokumente oma mobiilsest seadmest ja ka veebilehelt kasutades brauserit, mis on integreeritud aplikatsiooni sisse. Dokumente, mis on skaneeritud sobivalt MFP-lt on võimalik salvestada mobiilsele seadmele või saata e-mailiga. Samuti on võimalik saata andmeid, mis on skaneeritud mobiilse seadmega, uuesti MFP-sse või printerisse. Nutitelefonid ja tahvelarvutid on saamas meie tähtsaimaks töövahendiks ning tänu uuele tarkvarale on võimalik kiiresti ja lihtsalt prinditud kujul esitada pilte ja dokumente, mis on salvestatud mobiilsele seadmele. See tõstab seadme kasutatavust ja muudab UTAX-i klientide töö produktiivsemaks.

 

See aplikatsioon toetab Apple iPad, iPad2, iPad3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S ja iPod touch seadmeid (alates kolmanda põlvkonna seadmetest) alates versioonist iOS 4.2 Samuti ka Android nutitelefone (alates versioonist 2.2) ja tahvelarvutiteid (alates versioonist 3.0). Ainuke nõue printimiseks või skännimiseks TA/UTAX Mobile Print aplikatsiooniga on see, et mobiilne seade peab olema ühendatud kohaliku WLAN-ga, kuhu printer või MFP seade on ühendatud. Siia on võimalik enim kasutatav MFP seade või printer lisada lemmikute alla. Aplikatsioon toetab printimisprotokolli RAW (9100), IPP (Port 931), ja IPPS (SSL Port 443).

Mobiilselt seadmelt on võimalik printida kõigis enimlevinud failiformaatides nagu jpg, png, pdf ja xps. Android seadmetelt on võimalik printida lisaks veel txt ja html faile. iOS seadmed prindivad html ja rtf faile nagu ka Microsoft Office dokumente (Word, PowerPoint ja Excel) või iWork dokumente. Võimalikud paberformaadid on letter, legal, ledger, statement, A3, A4, A5, A6, folio, B4, B5 ja B6. Lisaks on sul võimalik valida koopiate arvu, lehti paberil ja lehtede vahet. Lisavõimalused on ka värviline või must/valge print, kahepoolne printimine, klammerdamine ja augustamine.

 

Mobiilne Print on tasuta saadaval iTunes rakenduste poes (iOS seadmetele) ja Google Play (Android seadmetele).